Ingrid Willemse

Regisseurs over Ingrid 

regisseurs Ingrid Willemse en Karim Traïdia

Karim Traïdia

Ik ben onder de indruk van de gulheid van Ingrid als actrice, haar gulheid in het woord en in de daad. Zij kan passie en eerlijkheid goed combineren in haar spel, om haar personage precies dat te geven wat het nodig heeft om geliefd of gehekeld te worden door het publiek. Elle a beaucoup de présence, zoals je in het Frans zegt.

Paul Ruven

Ingrid Willemse is een actrice die met een verrassend naturel haar rol weet in te vullen. Ze speelde haar rollen perfect in Let the Music Dance en Spoorloos verdwenen.

Eddie Terstall

Wanneer je Ingrid Willemse in je cast hebt, haal je ook meteen een volwaardig lid van je creatieve team binnen. Ze is een scherp analytica en een onbaatzuchtige actrice bij wie het eindproduct en de inhoudelijkheid boven opstaan.
Regisseurs Ingrid Willemse en Nico Knapper

Nico Knapper

Ingrid Willemse kwam op een dag de studio binnen waar we de tv serie "Oppassen!!" aan het opnemen waren. Ze was mee met iemand en ze viel op door haar absoluut prachtige bos blond haar en haar prettige verschijning. Er moest iets worden opgenomen in de kleedkamer en er ontbrak een actrice. Ik vroeg haar of zij dat wilde doen en ze accepteerde spontaan. Haar wijze van acteren was zo naturel en overtuigend dat ze heel snel daarna een blijvende rol kreeg, die ze perfect vertolkte. Zodoende kreeg ik veel respect voor de actrice Ingrid.